Welcome to Collaction. Continue your journey in English.

phoTALKgraphy

phoTALKgraphy® 是一個非牟利組織,始創人 Monique Hung 和您一起運用敍事傾談,去發掘和扣連那些重要的和關於自己人生的故事,重新發掘對自己有影響力的獨特故事;讓您飛翔、追夢、再次啓航!
phoTALKgraphy

Hello 大家好,我係 Monique (洪祖) 呀!

自從 05年讀完攝影返香港,就有個唸法想將攝影同人嘅發展工作合併去做一啲服務,緩慢嘅路途不斷嘅再思考,直至早幾年遇上 Narrative Therapy (敍事治療),就肯定落實 phoTALKgraphy 成為我理想嘅發展方向。
希望好快可以實踐 《每日一位朋友》 * 《從敍一個故事》

請繼續支持...如果唔介意嘅亦請邀請您嘅親朋好友 like like 個專頁,十分感激!

Collaction 拉近您和您最關心的社會話題

phoTALKgraphy 透過 Collaction 管理項目及尋找各路英雄的協助,在這裡您可以追蹤有趣的社會創新項目,並以您的力量一起協作更好的社會。

您也有好的故事及有趣計劃?加入 Collaction 介紹您的項目!

加入 Collaction 了解更多

追蹤我們

LANGUAGE / 語言

© 2014-2019 Made with by Collaction Team.