你知道嗎?Collaction 會根據隱私權政策使用 Cookie 來提升您的用戶體驗、以及加強系統安全。

JupYeah 執嘢

香港換物平台及最大規模換物會舉辦單位,致力推廣透過以物換物減少多餘消費,分享有用東西。
二手時裝地圖歡迎網店 check in
Ren Wan

二手時裝地圖歡迎網店 check in

八月忙完所有活動,而家要休息、工作搵錢,同埋思考下一步要做咩。
與此同時,我哋之前喺 Google Maps 建立嘅二手時裝地圖,咁耐以嚟硬係覺得差啲嘢。而家網購成行成市,一定要俾人知上網邊度買到本地二手衫。經營網上二手時裝店嘅你,歡迎你喺地圖上求其搵一點,加入你間舖嘅資料。俾一班唔買衫瞓唔著嘅人知道,香港其實好Q多二手時裝賣 OK? http://goo.gl/3kHdDX

小額支持項目

喜歡這個項目?小額支持使他們為社會帶來更多創新元素!

HK$

Collaction 拉近您和您最關心的社會話題

JupYeah 執嘢 透過 Collaction 管理項目及尋找各路英雄的協助,在這裡您可以追蹤有趣的社會創新項目,並以您的力量一起協作更好的社會。

您也有好的故事及有趣計劃?加入 Collaction 介紹您的項目!

加入 Collaction 了解更多

追蹤我們

LANGUAGE / 語言

© 2014-2021 Made with by Collaction Team.