歡迎來到 Collaction,我們亦提供 繁體中文版本

自由香港字型

香港長者學懂用開源造字軟件,目標完成合乎香港教育局指引的中文字,並繼續貢獻社會。
ezgo for HK:自由的學習系統,本地的楷書字型。
Kingman
Published on

ezgo for HK:自由的學習系統,本地的楷書字型。

ezgo 是由台灣所發起的一項計畫,將 Linux 系統客製化,加入許多值得推廣的自由軟體、 教育資源與開放素材等等。並且在選單做了客製化,方便使用者快速找到想使用的應用程式。 現在,ezgo 與香港開源社群合作,推出一版香港專用的 ezgo 版本,除了原有的 ezgo 各項自由資源以外,更加上了近期大力推展的「自由香港字型」,以及可以參與造字的 fontforge 軟體。讓香港的孩子們、大人們,都可以體驗自由軟體的世界,並貢獻於自由 香港字型的建立。

 Day 2 (10th June) 12:10 PM - 12:40 PM
 Training Room 2
 Mandarin (Chinese Slides)
 For General Public

Details:
http://hkoscon.org/2017/topics/ezgo-for-hk/

Collaction connects you with the social issues that you care about.

自由香港字型 is using Collaction for project management and to collaborate with the bright minds from this community. On this platform, you can follow interesting social innovation projects and empower the initiatives with your skills and resources.

Do you have an interesting story and innovative ideas? Join Collaction to showcase your project!

Join Collaction Learn more

Follow us

LANGUAGE / 語言

© 2014-2019 Made with by Collaction Team.