Welcome to Collaction. Continue your journey in English.

Dev Barcamp

一個由香港程式員發起專為香港程式員而設Barcamp

您先可以建立帳戶或登入後評論,訪客評論將以 Anonymous 署名及只限於項目團隊才能瀏覽。

立即登入 30 秒建立帳戶

您認為這個社會創新項目可行嗎?

這裡是讓大家能提出各種評論和觀點分析的空間。因此您的意見是很重要的,一針見血的評論是很有用,但記住要有建設性,並保持禮貌。如果評論內容對於項目沒有幫助,亦會被收納至關閉區。

請查看 《評論 Collaction 項目的實務守則》以了解更多。

繼續前,請點選下面的方格。

點選圖例文字可篩選評論

其他評論

請問12月係咪會再搞? 上次臨時有事黎唔到,希望可以再參加
Eric Chow 可行

應該會響一月份再搞,希望到時見到你啦~
如果內容係科技配合社會,會比較interesting
Chole Fung 可行

題目係由參加者提出,所以你都可以黎到㨂個你覺得有趣既題目講下。http://meetu.ps/2ZWJPL
香港都好似有 barcamp hk,不過見佢上年10月搞完15年後好似無咩16年既news
Tiffany Lee 可行

今年佢地又會係12月份再搞,佢地既Barcamp係所有人都參加得,唔係只係For IT。https://www.facebook.com/BarCampHongKong/
初學者可以來嗎?幾有趣,不過無咩野分享……
Desmond Leung 可行

其實想講一定有野講,因為幾乎乜野題目都可以,你可以參加下感受下 http://meetu.ps/2ZWJPL
4 個匿名評論已被隱藏,只限於項目團隊觀看。

追蹤我們

LANGUAGE / 語言

© 2014-2019 Made with by Collaction Team.