你知道嗎?Collaction 會根據隱私權政策使用 Cookie 來提升您的用戶體驗、以及加強系統安全。

5年內,我想可以擁有一間自己親自佈置的cafe shop。

cafe shop係現今社會主流,我想擁有一間自己親自佈置裝潢的cafe shop,一間可以訓,可以玩,可以笑,可以喊,可以傾心事既「家」。

選擇您的參與選項,或能提供的資源

想將溫暖帶至世界既人
依個身份既人需要同我一齊去實現夢想,隨時加入,隨時退出隨你所想,只要同一理念即可加入。當然,短期內我實現唔到我既夢想,我需要資金、計劃。當我可以實現夢想既時候,我需要你幫助,需要你既愛。當然,如果想同我一齊背負資金同計劃責任,我亦無限歡迎。如果有更好意見,我都想同你討論改進,一人力小,十人力大!
已提供:4 / 4

裝潢
因為唔熟裝潢,即使我腦有幾多既想法同設計,我都唔知應該點去實現。草圖有嫁啦,但材料方面我真係無乎。我唔需要果D知名OR專業,只要你對依方面有興趣,即刻可以一齊裝潢CAFE!有咩唔係由零開始探索?
已提供:1 / 3

識整甜品/咖啡既人
為左依個夢想,依5年我會做真正既糕餅學徒,唔再淨係屋企小手作。不過我無法5年精通各技巧,所以想識整甜品/咖啡既你同我一齊研究新作,一齊享受製作既樂趣!
已提供:1 / 2

發起人

並非出生於完整家庭,卻有一顆堅定不移的心:認定了的事就全力去做,何必在意別人看法?我又不是做給他們看。

追蹤我們

LANGUAGE / 語言

© 2014-2021 Made with by Collaction Team.